Category: Ekonomi

Post
Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,17 % në raport me vendimin e datës 7.6.2024. Nga data 11.6.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë: Benzinë EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër) Benzinë EUROSUPER...

Post
Ulet numri i udhëtarëve në transportin rrugor në tremujorin e parë

Ulet numri i udhëtarëve në transportin rrugor në tremujorin e parë

Numri i përgjithshëm i udhëtarëve në transportin rrugor në tremujorin e parë të vitit 2024 është 10 766 mijë dhe krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit paraprak është zvogëluar për 17.2 %, tregojnë të dhënat e Entit shtetërorë për statistikë (ESHS). Sipas llojit të transportit, numri i udhëtarëve në transportin urban është zvogëluar për...

Post
Ulen çmimet e benzinës dhe naftës

Ulen çmimet e benzinës dhe naftës

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nga mesnata ulet për 1,50 denarë, ndërsa i EUROSUPER BS-98, EURODIZEL (D-E-V) dhe i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) për 1,00 denar për litër, njoftoi Komisioni Rregullator për Energjetikë. Çmimi i ri i EUROSUPER BS 95 do të jetë 83,00 denarë, EUROSUPER BS –...

Post
KRRE: Çmimet e benzinave, dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbeten të njëjta, lirohet vetëm çmimi i mazutit

KRRE: Çmimet e benzinave, dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbeten të njëjta, lirohet vetëm çmimi i mazutit

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, si dhe të vajit EURODIESEL (D-E V) dhe të vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) nuk ndryshojnë, kumtoi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë, Shërbime të Ujit dhe Menaxhim me Mbetjet Komunale (KRRE). Prej mesnatës lirohet vetëm çmimi me pakicë i Mazutit M-1 NS për...