Category: Ballkan

Post
Në Sarajevë evakuohen tre shkolla të mesme pas alarmeve për bomba

Në Sarajevë evakuohen tre shkolla të mesme pas alarmeve për bomba

Në Sarajevë janë evakuuar tre shkolla të mesme pas informacioneve për bomba të vendosura, njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme të kantonit Sarajevë. Në emailet e tre shkollave të mesme të Sarajevës morën raporte për bomba të vendosura, gjë që bëri të nevojshme evakuimin, konfirmoi policia. Raportet u dërguan në shkollën e mesme të inxhinierisë...

Post
Shqipëria do të fillojë të prodhojë armë dhe municion

Shqipëria do të fillojë të prodhojë armë dhe municion

Shqipëria do të riaktivizojë prodhimin e armëve dhe municioneve. Propozim-ligji i Ministrisë së Mbrojtjes, e hap rrugën për këtë përmes krijimit të një ndërmarrje shtetërore, e cila do të kontrollojë këtë sektor, publikuan mediat. Ata kujtojnë se thirrjen e parë për ngritjen e kësaj infrastrukture në vend e bëri presidenti i Ukrainës, Volodimir Zelenski, kur...