Category: Технологија

Post
WhatsApp воведува нова корисна промена

WhatsApp воведува нова корисна промена

WhatsApp развива нова функција која ќе ви овозможи да повикувате луѓе директно од апликацијата, без претходно да ги зачувате како контакти во вашиот телефон, објави веб-страницата WABetaInfo. Како што е наведено, оваа функција е достапна за тестирање на оние кои ја имаат бета апликацијата за Android, верзија 2.24.9.28. Најверојатно, додава WABetaInfo, интернет податоците ќе се...