Tag: Гордана Силјановска Давкова

Post
Гордана Силјановска Давкова: Ќе се однесувам како претседателка на сите граѓани

Гордана Силјановска Давкова: Ќе се однесувам како претседателка на сите граѓани

Јас тврдам дека ќе се однесувам како претседателка на сите граѓани. Тоа значи на сите етнички групи, на сите членови на партиите, на оние кои не се во партиите, бидејќи не може ниту еден претседател да трага по единство, ако држи партиски линии, изјави кандидатката за претседателка, Гордана Силјановска Давкова.