Në Sarajevë evakuohen tre shkolla të mesme pas alarmeve për bomba

Në Sarajevë janë evakuuar tre shkolla të mesme pas informacioneve për bomba të vendosura, njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme të kantonit Sarajevë.

Në emailet e tre shkollave të mesme të Sarajevës morën raporte për bomba të vendosura, gjë që bëri të nevojshme evakuimin, konfirmoi policia.

Raportet u dërguan në shkollën e mesme të inxhinierisë mekanike, ndërtimtari- gjeodezi dhe shkollës së mesme Biznes-komercial dhe tregtar.