Стапува на сила Договорот ЕУ-Турција

Стапи на сила Договорот ЕУ-Турција

Договорот меѓу Европската унија и Турција со кој треба да се стави крај на приливот мигранти во Европа.

Најмалку четворица загинати при бомбашки напад во Истанбул (ДПЛ)

Најмалку четворица загинати при бомбашки напад во Истанбул (ДПЛ)

Најмалку четири лица загинаа, а 20 други се повредени денеска при самоубиствен бомбашки напад на главната шопинг улица во центарот на Истанбул, јави ДПА. Нападот се случил на улицата, во близина на централниот истанбулски плоштад Таксим, која е позната по големиот...

Последни вести

Заман Македонија

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ.
Забрането е преземање на содржина без претходна дозвола на редакцијата.

Заман Македонија