Македонски

Македонски Вести

Filter
Учебната година заврши за средношколците, основците ќе имаат настава до 17 јуни

Учебната година заврши за средношколците, основците ќе имаат настава до 17 јуни

Учебната 2023/2024 година заврши за средношколците, додека учениците во основните училишта, согласно годинашната одлука за организација на наставата, до летниот...