Shqipëria përballë Spanjës, Italisë e Kroacisë

Shqipëria përballë Spanjës, Italisë e Kroacisë

Në Hamburg të Gjermanisë, para pak çaste u hodh shorti për Kampionatin Evropian të vitit 2024, i cili do të zhvillohet në Gjermani. Kombëtarja e Shqipërisë mësoi kundërshtarët e saj në garat në grupe. Shorti vendosi që Shqipëria të garojë në grupin B së bashku me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Kampionati Evropian nis më 14 qershor , ndërsa finalja e madhe do të zhvillohet më 14 korrik në stadiumin në Berlin.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.