Rëndësia e ullinjve për shëndetin

Rëndësia e ullinjve për shëndetin

Shumë njerëz do të thonë se i urrejnë ullinjtë vetëm për një arsye, ajo është mënyra e shijimit të tyre.

Muaji i qershive: Pse duhet t’i konsumoni ato sa më shumë

Muaji i qershive: Pse duhet t’i konsumoni ato sa më shumë

Qershori njihet si muaji i qershive, prandaj ato nuk guxojnë të mungojnë në tryezën tuaj.

A e dini se leximi i librave përmirëson shëndetin? Ndikon më shumë në këto 9 gjëra

A e dini se leximi i librave përmirëson shëndetin? Ndikon më shumë në këto 9 gjëra

Librat ju lejojnë të udhëtoni kudo pa lëvizur dhe përmes tyre, ne njohim botët krejtësisht të reja, dimensionet krejtësisht të reja, ne zgjerojmë fjalorin tonë, dhe në të njëjtën kohë kemi një kohë të mirë, dhe kohën e lirë e...

Keni kaluar Covid-19? Ky është ‘sekreti’ për të kuptuar nëse mushkëritë janë të pastra

Keni kaluar Covid-19? Ky është ‘sekreti’ për të kuptuar nëse mushkëritë janë të pastra

Nëse jeni një njeri që e keni kaluar Covid-19 tashmë, mund ta kuptoni nëse mushkëritë janë pastruar plotësisht me një ushtrim shumë të thjeshtë.

Të mirat dhe të këqijat e Kafesë

Të mirat dhe të këqijat e Kafesë

Kafeja është një ndër pijet më të konsumuara në të gjithë botën, e përbërë prej kokrrave të thara (pjekura) të kafesë, që rrjedhin nga druri i kafesë.

Coronavirusi “e zhduk” gripin sezonal në Maqedoni, 73% më pak raste se vitin e kaluar

Coronavirusi “e zhduk” gripin sezonal në Maqedoni, 73% më pak raste se vitin e kaluar

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni informon se në sezonin 2020/2021 numri i përgjithshëm i të sëmurëve nga gripi sezonal është 433. Kjo është 73.2% më pak raste me grip sezonal në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Ushqimi i njëjtë tre ditë me radhë është i dëmshëm për njeriun

Ushqimi i njëjtë tre ditë me radhë është i dëmshëm për njeriun

Sipas nutricionistit rus Rima Mojsenko, konsumimi i ushqimit të njëjtë më shumë se dy ditë me radhë, është i rrezikshëm për shëndetin.

Mbrojtja nga Covid-19, ja si të përzgjidhni maskat e duhura

Mbrojtja nga Covid-19, ja si të përzgjidhni maskat e duhura

Mbajtja e maskës për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga virusit që gjunjëzoi globin është bërë e detyrueshme dhe një domosdoshmëri. Ajo është tashmë pjesë e përditshmërisë sonë, njësoj si çelësat e shtëpisë, kuleta, libri apo telefoni celular.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni