MPB: 194 gjoba për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 194 gjoba për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se në gjithë territorin e vendit janë sanksionuar 194 vozitës të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë.

Sipas njoftimit të MPB-së 10 makina kanë lëvizur 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, ndërsa 3 makina të tjera madje 70 kilometra në orë më shumë se e lejuara.

Në raportin e MPB-së gjithashtu thuhet se 95 vozitës kanë tejkaluar shpejtësinë në vendbanime dhe 99 të tjerë jashtë mjediseve urbane.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.