81 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

81 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 24 orët e fundit janë kryer 787 testime dhe janë regjistruar 81 raste të reja me Covid-19.

Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (81), janë regjistruar 25 riinfeksione.

Janë regjistruar 77 pacientë të shëruar.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk është regjistruar asnjë person i vdekur.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë me Covid-19 nga sistemi Termini im, nuk është regjistruar asnjë person i vdekur.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2,167,428 testime për Covid-19.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me koronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 342.696, numri i të shëruarve është 332.787, numri i të vdekurve 9.531 dhe numri i rasteve aktive është 378.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.