Sot seanca për pyetje deputetësh

Sot seanca për pyetje deputetësh

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të baj mbledhjen e 83 në rend dite të së cilës deputetët do të parashtrojnë pyetje deri tek kryeministri dhe anëtarët tjerë të kabinetit qeveritarë.

Fillimi i seancës është paraparë për sot në ora 11:00.

Seanca për pyetje deputetësh mbahet çdo të enjte të fundit të muajit. Fillimisht deputetët do të mund t’i marrin përgjigjet me shkrim të pyetjeve të parashtruara më herët e më pas të kalojnë në pyetjet e reja.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.