OKB: Më shumë se 3700 civilë janë vrarë që nga fillimi i luftës në Ukrainë

OKB: Më shumë se 3700 civilë janë vrarë që nga fillimi i luftës në Ukrainë

Sipas Zyrës së Komisionerit të Lartë të OKB-së për të Drejtat e Njeriut (OHCHR),  3752 civilë janë vrarë në Ukrainë që nga fillimi i luftës më 24 shkurt, shkruan BBC.

Sipas të dhënave, 4062 civilë të tjerë janë plagosur.Shumica e civilëve janë vrarë nga bombardimet, raketat dhe sulmet ajrore. Gjithashtu sipas OKB-së, besohet se shifrat janë më të larta se sa janë raportuar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.