Kovaçevski kandidat i vetëm për kryetar të LSDM-së

Dimitar Kovaçevski sot pasdite dorëzoi kandidaturën për kryetar të LSDM-së. Kovaçevski ftoi anëtarët e LSDM-së dhe qytetarët tjerë që të lexojnë programin e tij për kryetar të social demokratëve.

“U bëj ftesë të gjithë anëtarëve të partisë dhe në përgjithësi qytetarët të lexojnë programin tim, janë theksuar postulatet themelore dhe aktivitetet që do të merren për të përparuar partia”, tha mes tjerash Kovaçevski.