Spasovski: Zgjedhje më 5 korrik për institucione funksionale dhe zhvillim të ekonomisë

Spasovski: Zgjedhje më 5 korrik për institucione funksionale dhe zhvillim të ekonomisë

Qeveria nuk mund pafundësisht të ketë rol të pushtetit ekzekutiv dhe legjislativ, zgjedhje duhet të mbahen më 5 korrik të këtij viti, 22 ditë pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme, ka thënë sot në Kumanovë më bartësit e listës së...

Covid-19, rritet numri i te vdekurve dhe te infektuarve, 5 të vdekur, 35 të infektuar dhe 19 të shëruar

Covid-19, rritet numri i te vdekurve dhe te infektuarve, 5 të vdekur, 35 të infektuar dhe 19 të shëruar

5 pacientë kanë ndërruar jetë dhe 35 raste të reja me Virusin Korona u shënuan gjatë 24 orëve të fundit në vend. 4 të vdekurit janë nga Shkupi dhe njëri nga Struga.

Bexheti: Mosrespektimi i masave do të shkaktojnë pasoja afatgjate

Bexheti: Mosrespektimi i masave do të shkaktojnë pasoja afatgjate

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, njoftoi sot se numrat e të infektuarve me Kovid-19, gjithsejtë 41 paraqes shqetësim të madh. Ai ftoi autoritetet shëndetësore kompetente që të kryejnë testime në Komunën e Sarajit për të parandaluar përhapjen e...

MPB: Shqipton 562 dënime për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

MPB: Shqipton 562 dënime për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë natës së kaluar në mbarë shtetin 264 personave u janë dhënë vendime për izolim, derisa 52 të tjerë kanë firmosur deklarata për vetizolim.

MPPS: Ndihmë financiare për të gjithë të papunësuarit që kishin ndërprerje të marrëdhënies së punës në periudhën prej 11 marsit deri më 30 prill

MPPS: Ndihmë financiare për të gjithë të papunësuarit që kishin ndërprerje të marrëdhënies së punës në periudhën prej 11 marsit deri më 30 prill

Punëtorët që për shkak të krizës së koronës e humbën vendin e punës, pavarësisht kohës së kaluar në marrëdhënie pune, do të mund të vijnë shpejt në ndihmë për ta tejkaluar më lehtë periudhën e papunësisë. Ata do të marrin...

Shtetet evropiane ia besojnë testimet Covid-19 kompanisë Ecolog International

Shtetet evropiane ia besojnë testimet Covid-19 kompanisë Ecolog International

Ecolog International dhe Laboratorët Réunis-Luksemburg janë pjesë e progamit të shtetit të Luksemburgut për testime sistematike ndërkombëtar, i pari i llojit të vet, hartuar nga task forca e këtij vendi posaçërisht për luftën kundër COVID-19.

Filipçe paralajmëroi për vendosje të sërishme të kufizimeve për shkak të mosrespektimit të masave

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe porositi se përsëri do të sillen restrikcione në disa vende nëse këtë e kërkon gjendja epidemiologjike. Këtë e kishin analizuar sot në mbledhje të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse dhe do ta ndjekin syhapur gjendjen në...

52 raste të reja me KOVID-19, katër të vdekur dhe 30 të shëruar

52 raste të reja me KOVID-19, katër të vdekur dhe 30 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 52 raste të reja – pozitivë me koronavirus dhe 30 pacientë të shëruar. Në këtë periudhë kanë ndërruar jetë 4 persona, dy në Klinikën për sëmundje infektive dhe...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni