Kushte për të pasur respektin e të tjerëve

Kushte për të pasur respektin e të tjerëve

Jemi në garë të vazhdueshme, me veten, të tjerët, objektivat që duam të arrijmë , por një kërkese që duhet të jetë patjetër e plotësuar eshte respekti i ndërsjelltë.

Festivali ndërkomëtar i gjuhës IFLC Francë sonte në ora 20:30 (VIDEO)

Festivali ndërkomëtar i gjuhës IFLC Francë sonte në ora 20:30 (VIDEO)

Festivali ndërkombëtarë i gjuhëve, IFLC 2017 Francë, do të emitohet sonte në ekranet televizive të MC EU.

E njëjta do të emitohet edhe në rrjetin drejtpërdrejt të Youtube. Anëtarësohuni tani dhe mos e lëreni pa e ndjekur! youtube.com/intFLC 

Tradita e qethjes së dhenve në malësinë e Tetovës (VIDEO)

SPECIALE: Tradita e qethjes së dhenve në malësinë e Tetovës (VIDEO)

Në Maqedoni në disa zona malore akoma po ruhet tradita e qethjes së dhenve një traditë kjo e cila përcillet nga një gjeneratë tek tjetra. Kohët e fundit edhe pse blegtoria po shënon ulje, traditat vazhdojnë të ruhen sidomos në...

Ekspozitë e Ilirjan Beqirit dhe Bashkim Mexhitit në Sofje

Ekspozitë e Ilirjan Beqirit dhe Bashkim Mexhitit në Sofje

Në Qendrën kulturore informative të Republikës së Maqedonisë në Sofje mbrëmë u hap ekspozita "Lirikë dhe gjurmë ekspresive" nga piktorët akademikë Ilirjan Beqiri dhe Bashkim Mexhiti. Para përfaqësuesve dhe publikut të shumtë nga kori diplomatik, ekspozitën e hapi drejtori i...

Historiku i monedhave në Shqipëri

Historiku i monedhave në Shqipëri

Historia e monedhës kombëtare shqiptare nis me krijimin e Bankës Kombëtare të Shqipërisë, e themeluar më 2 shtator të vitit 1925.

Hapje solemne e Panairit të Librit

Hapje solemne e Panairit të Librit

Mbi 80.000 libra të më shumë se 80 botuesve do të jenë në shitje në Panairin e 29-të ndërkombëtar të Librit i cili në hapësirë prej 4.000 metrave katrorë në sallën e parë të panairit e që solemnisht do të...

Libra për t’u lexuar të paktën një herë në jetë

Libra për t’u lexuar të paktën një herë në jetë

Të lexuarit është një ndër aktivitetet më të rëndësishme për jetën intelektuale të një personi.

Saimir Stratit fiton Guinness-n e dhjetë me portretin e Nënë Terezës

Saimir Stratit fiton Guinness-n e dhjetë me portretin e Nënë Terezës

1.5 milionë kapëse teli në ngjyrë të bardhë dhe kafe për të realizuar mozaikun më të madh në botë në këtë kategori të re, duke thyer një tjetër rekord Guinness.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni