Dyqind kamionë me ndihmë humanitare kanë arritur në Rripin e Gazës

Dyqind kamionë me ndihmë humanitare kanë arritur në Rripin e Gazës

Nga fillimi i armëpushimit mes Izraelit dhe Hamasit, që dje ka hyrë në fuqi, 200 kamionë me ndihmë humanitare kanë arritur në Rripin e Gazës.

Për herë të parë nga fillimi i luftës, një pjesë e ndihmës humanitare do të distribuohet edhe në pjesën veriore të enklavës.

Mbi 50 kamionë janë dedikuar për pjesën veriore të Rripit të Gazës, duke përfshirë edhe për rajone, të cilat nuk janë evakuuar, me leje të Izraelit, kumtoi koordinatori për aktivitete qeveritare të territoreve (COGAT).

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.