Lufta në Ukrainë/ Rritet numri i fëmijëve të vrarë e plagosur

Lufta në Ukrainë/ Rritet numri i fëmijëve të vrarë e plagosur

Rritet numri i fëmijëve ukrainas që janë vrarë që nga fillimi i luftës në 443 dhe më shumë se 852 janë plagosur, sipas Prokurorisë së Kievit.

Prokuroria tha se në mëngjesin e 3 dhjetorit, më shumë se 1295 fëmijë u plagosën në Ukrainë si rezultat i agresionit të armatosur nga Federata Ruse.

"Në mëngjesin e 3 dhjetorit, më shumë se 1295 fëmijë u plagosën në Ukrainë si rezultat i agresionit të armatosur nga Federata Ruse.

Sipas informacioneve zyrtare nga prokurorët për të mitur, 443 fëmijë u vranë dhe më shumë se 852 u plagosën”.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.