Varhelyi takon Bislimin: Diskutuam për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në BE

Varhelyi takon Bislimin: Diskutuam për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në BE

Komisioneri i Bashkimit Evropian për Fqinjësi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi është takuar në Bruksel me zëvendëskryeministrin e parë të Kosovës, Besnik Bislimi.

Varhelyi ka bërë të ditur se me Bislimin kanë folur për aplikimin e afërt të Kosovës për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

“Aplikimi i afërt i Kosovës për fillimin e procesit të anëtarësimit në BE ishte temë e takimit me Besnik Bislimin”, ka shkruar Varhelyi.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.