Vaksina bëhet e detyrueshme për të gjithë administratorët në Shqipëri

Vaksina bëhet e detyrueshme për të gjithë administratorët në Shqipëri

Muaji shtator do të jetë vendimtar për afro 84 mijë punonjës e administratës në Shqipëri.

Ata duhet të bëjnë vaksinën anti-covid nëse duan që të shkojnë në punë. Kjo është kategoria më e gjerë e të përfshirëve në vaksinën e detyruar, pas mësuesve, pedagogëve dhe studentëve. Vaksinimi me detyrim i administratës u njoftua nga kryeministri Rama. Aiftoi të gjithë ata që janë të pabindur për të bërë vaksinën, të mos ju besojnë teorive konsiperative.