Мundësi më shumë për të gjithë ata të cilët në të ardhmen dëshirojnë të studijojnë në univerzitetet më elitare në botë.

ShMP “Jahja Kemal” shpall konkurs për dhënien e bursave për arsimin e mesëm.

MASH i ka paguar bursat e nxënësve dhe studentëve për të gjithë përfituesit për muajin prill

MASH i ka paguar bursat e nxënësve dhe studentëve për të gjithë përfituesit për muajin prill

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në përputhje me mënyrën e re dhe dinamikën e pagesës së rregullt mujore të mjeteve financiare për bursat e nxënësve dhe të studentëve të vendosura në fillim të vitit vijues kalendarik, sot janë...

MASH: Është shpallur konkursin për regjistrim në shkolla të mesme në vitin shkollor 2021-2022

MASH: Është shpallur konkursin për regjistrim në shkolla të mesme në vitin shkollor 2021-2022

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur konkursin për regjistrim në shkollat e mesme në vitin shkollor 2021-2022.

Carovska: Me investime të vazhdueshme ndërtohet cilësia e arsimit të lartë

Carovska: Me investime të vazhdueshme ndërtohet cilësia e arsimit të lartë

Vetëm me vazhdimin e investimeve në arsim mund të sjellim arsim cilësor. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në arsimin e lartë, ku nga njëra anë studentët kanë mundësi praktikën e tyre ta kryejnë në kushte të përshtatshme dhe moderne, ndërsa...

Hapet Shkolla e parë për politika në Qendrën presidenciale për Edukim politik

Hapet Shkolla e parë për politika në Qendrën presidenciale për Edukim politik

Sot në zyrën e Presidentit Stevo Pendarovski u hap Shkolla e parë për politika në Qendrën presidenciale për edukim politik, e cila do të fillojë të mbahet nga kjo fundjavë deri në nëntor të këtij viti. Shkolla do të realizohet...

Maqedoni, gjithsej 76 nxënës dhe 123 mësimdhënës të infektuar me COVID-19

Maqedoni, gjithsej 76 nxënës dhe 123 mësimdhënës të infektuar me COVID-19

Ministria e Arsimit dhe Shkencës bën të ditur se me coronavirus janë të infektuar 76 nxënës dhe 123 mësimdhënës të cilët ndjekin mësimin me prani trupore.

Studentët e Universitetit të Tetovës vizituan AZGJ

Studentët e Universitetit të Tetovës vizituan AZGJ

Sot, një grup studentësh të vitit të katërt të Universitetit të Tetovës (UT,) të cilët studiojnë në Fakultetin e Administratës Publike, në Programin e administratës publike, të shoqëruar nga profesori i tyre, Jahi Jahiu, e vizituan Agjencinë e Zbatimit të...

Mësimdhënësit e prekur nga virusi korona, nuk mund të zëvendësohen nga studentët

Mësimdhënësit e prekur nga virusi korona, nuk mund të zëvendësohen nga studentët

Në një shkollë fillore të Shkupit, një mësuese nga një klasë që vijon mësimet me prani fizike, u izolua sepse u infektua me virusin korona dhe në vend të saj u angazhua një student.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.