Nxënësit  e SHP  “Jahja Kemal” pjesëmarrës në trajnimin Konfliktet pjesë e jetës sonë të përditshme

Nxënësit e SHP “Jahja Kemal” pjesëmarrës në trajnimin Konfliktet pjesë e jetës sonë të përditshme

Konfliktet janë pjesë e jetës sonë të përditshme - qofshin konstruktive apo destruktive - trajtimi me sukses i tyre është një aftësi që ne duhet ta posedojmë dhe ta zhvillojmë.

Kupa Botërore e Diturisë– WSC në ShMP “Jahja Kemal”

Kupa Botërore e Diturisë– WSC në ShMP “Jahja Kemal”

ShMP “Jahja Kemal” do të organizojë Kupën Botërore e Diturisë për herë të tretë. Këtë vit në SHPM “Yahya Kemal” ndeshja do të filloj më 14 Qershor dhe do të përfundoj më 16 Qershor. Kupa Botërore e Diturisë (Word Scholar’s...

Kthimi i nxënësve në shkollë, Carovska: Vendimi në bazë të gjendjes epidemiologjike

Kthimi i nxënësve në shkollë, Carovska: Vendimi në bazë të gjendjes epidemiologjike

Ministrja e Arsimit, Milla Carovska nuk e përjashton mundësinë e kthimit të nxënësve në shkollë nga shtatori.

Ka filluar regjistrimi i nxënësve në klasën e parë për vitin e ardhshëm shkollor në “Jahja Kemal”

Ka filluar regjistrimi i nxënësve në klasën e parë për vitin e ardhshëm shkollor në “Jahja Kemal”

Ka filluar regjistrimi i nxënësve të klasave të para për vitin shkollor 2021-2022 në programin pilot në “Jahja Kemal”.

Thirrje publike për 150 bursa për fëmijët me aftësi të kufizuara

Thirrje publike për 150 bursa për fëmijët me aftësi të kufizuara

Fondacioni për iniciativa arsimore dhe kulturore “Hap pas Hapi” në bashkëpunim me Shoqatën për promovim dhe zhvillim të shoqërisë inkluzive “Inkluziva” dhe Shoqatën për ofrim të shërbimeve personave me aftësi të kufizuara “Handimak”, realizon Projektin “Bëhu IN, bëhu Inkluziv, bëhu...

Shahpanska: Gjendja në çerdhet mbetet stabile

Shahpanska: Gjendja në çerdhet mbetet stabile

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpasnka kishte takim me përfaqësuese të nënave që janë në pushim lehonie. Në takim u bisedua edhe për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe si dhe për nevojën që komuna dhe drejtorët e çerdheve...

“Librat digjital”, prindërit paralajmërojnë bojkot të mësimit

“Librat digjital”, prindërit paralajmërojnë bojkot të mësimit

Gjatë ditës së nesërme Grupi i prindërve që numëron afro 70 mijë persona ka paralajmëruar bojkotim të mësimit online dhe me prezencë fizike në të gjitha shkollat e vendit.

MASH: Vijojnë përgatitjet për maturën shtetërore

MASH: Vijojnë përgatitjet për maturën shtetërore

Shkollat e mesme po përgatiten për dhënien e maturës shtetërore. Në takimin onllajn të ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, drejtorët kanë informuar se veprojnë sipas zgjidhjes së përbashkët të Qeverisë dhe Unionit të Nxënësve të Shkollave të Mesme...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.