Carovska: Mësimi me prezencë fizike varet nga gjendja epidemiologjike në vend

Carovska: Mësimi me prezencë fizike varet nga gjendja epidemiologjike në vend

Minsitrja e arsimit, Milla Carovska deklaroi sot se fillimi i vitit të ri shkollor me prezencë fizike të nxënësve është një nga skenarët më të dëshiruar, por një gjë e till varet nga situata epidemiologjikenë vend. 

Afati për bursat në tetor për student dhe në shtator për nxënësit

Afati për bursat në tetor për student dhe në shtator për nxënësit

MASH-i në ueb-faqen e saj publikoi se dokumente në afatin e paraparë mund të dorëzojnë të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së bursës për nxënës dhe studentë të realizuar në ndonjë nga vitet paraprake shkollore/akademike, të cilët i plotësojnë kushtet...

Carovska: Viti i ri shkollor do të fillojë me prezencë fizike, nëse këtë e lejon gjendja epidemiologjie në vend

Carovska: Viti i ri shkollor do të fillojë me prezencë fizike, nëse këtë e lejon gjendja epidemiologjie në vend

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska deklaroi sot se dikasteri që ajo drejton ka përgatitur tre skenarë për fillim të vitit të ri shkollorë. Sipas saj i pari dhe më i dëshirueshmi është ai me prezencë fizike të nxënësve,

Daria Milloshevska nxënëse e SHP "Jahja Kemal", kualifikohet ne finale

Nxënësja e klasës së Tetë të SHP "Jahja Kemal" Daria Milosheska u kalifikua  në finale me këngën e saj "Nëse bëj një gabim le të digjem".

ShMP “Jahja Kemal” vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare

ShMP “Jahja Kemal” vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare

1245 projekte nga mbi 85 vende të ndryshme të botës dhe mijëra pjesëmarrës, të vendosur në pjesën e fundit të “Olimpiadës së projekteve Genius 2020-21”

Kujdestarët marrin nga 200 denarë për plotësimin e dëftesave

Kujdestarët marrin nga 200 denarë për plotësimin e dëftesave

Mbarimi i vitit shkollorë për disa nxënës qe i hidhur, ku bashkë me notat u taksuan edhe me një kosto.

Teo Gonovski nxënës i SHFP “Jahja Kemal”,  fiton vendin e parë  në Shah

Teo Gonovski nxënës i SHFP “Jahja Kemal”, fiton vendin e parë në Shah

Më 5 qershor në shkollën filllore private  “Jahja Kemal” u mbajt gara e tretë memorial në shah në nder të d.r Zvonimir Vukeliq.

Regjistrimet në shkollat e mesme fillojnë më 14 qershor

Regjistrimet në shkollat e mesme fillojnë më 14 qershor

Do të ketë tre afate për regjistrim në arsimin e mesëm muajin e ardhshëm, duke filluar nga 14 qershori.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.