Universiteti “Nënën Tereza” Vatër Që Do Ta Çojë Përpara Shoqërinë Dhe Kombin

Universiteti “Nënën Tereza” Vatër Që Do Ta Çojë Përpara Shoqërinë Dhe Kombin

Nga viti 2016 qyteti i Shkupit  me universitet në gjuhën shqipe

Universiteti i Tetovës shënon 21 vjetorin e Ligjëratave të Para

Universiteti i Tetovës shënon 21 vjetorin e Ligjëratave të Para

Para 21 viteve dituria triumfoi mbi barbarinë, arsimi dhe kultura mbi dhunën

Arsimit Nuk i Duhen Ligje, Por Përkrahje Dhe Motivim

Arsimit Nuk i Duhen Ligje, Por Përkrahje Dhe Motivim

Ndërmjet qeverisë dhe institucioneve arsimore duhet të ekzistoj një bord jopartiak

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Arsimi është themeli i çdo demokracie

Akademia solemne 21 vjetori i themelimit të USHT

USHT ua ndau titullin Doktor nderi i shkencave, diplomatit amerikan Xhejms Perdju dhe kardiokirurgut shqiptar Prof. dr. Omer Xhemali

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.