Presidenti Pendarovski e vizitoi Ekspozitën Ndërkombëtare të 44-t në Berovë

Presidenti Pendarovski e vizitoi Ekspozitën Ndërkombëtare të 44-t në Berovë

Presidenti Stevo Pendarovski sot e vizitoi Ekspozitën e 44-t ndërkombëtare për inovacione, shpikje, patenta, dizajn, ide, produkte dhe teknologji të reja, marka tregtare, projekte kërkimore dhe krijimtarinë e të rinjve - MAKINOVA 2023 dhe ekspozitën e 21-të ndërkombëtare. për inovacione ekologjike...

Prej nesër aplikim onlajn për regjistrim në shkollat ​​e mesme

Prej nesër aplikim onlajn për regjistrim në shkollat ​​e mesme

Për të optimizuar procesin e regjistrimit në shkollat ​​e mesme në vend, Ministria e Arsimit dhe Shkencës edhe këtë vit ofron shërbim digjital për aplikim elektronik.

MASH: të gjithë nxënësit do t'i marrin në kohë dëftesat për vitin shkollor 2022-2023

MASH: të gjithë nxënësit do t'i marrin në kohë dëftesat për vitin shkollor 2022-2023

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në kohë do t'i marrin dëftesat për vitin shkollor 2022-2023 , ka përfunduar procedura e furnizimit, kumtoi sot Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Qeveria miratoi një sërë rekomandimesh për shkollat ​​për rritjen e sigurisë në godinat shkollore

Qeveria miratoi një sërë rekomandimesh për shkollat ​​për rritjen e sigurisë në godinat shkollore

Qeveria në seancën e sotme ka miratuar një sërë rekomandimesh me qëllim që në këtë periudhët jashtëzakonisht të ndjeshme të reagohet me kujdes dhe në mënyrë të rregullt për ngritjen e sigurisë në godinat shkollore, informoi ministri i Arsimit dhe...

Bytyqi në Jabollçishtë të Epërme: Nga viti i ardhshëm shkollor 600 nxënës të SHF “Liria” do të ndjekin edukimin fizik në sallë moderne sportive

Bytyqi në Jabollçishtë të Epërme: Nga viti i ardhshëm shkollor 600 nxënës të SHF “Liria” do të ndjekin edukimin fizik në sallë moderne sportive

Më shumë se 600 nxënës të Shkollës Fillore “Liria” në komunën e Çashkës, nga viti i ardhshëm shkollor lëndën e edukimit fizik do ta mbajnë në sallën e re sportive që po ndërtohet, për të cilën janë ndarë mbi 317...

MASH: Pas miratimit të ndryshimeve në Ligjin për Racionin e subvencionuar të studentëve, do të vazhdojë pagesa e rregullt e kompensimit të rritur

MASH: Pas miratimit të ndryshimeve në Ligjin për Racionin e subvencionuar të studentëve, do të vazhdojë pagesa e rregullt e kompensimit të rritur

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në bashkëpunim me deputetët në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut po punohet për avancimin e zgjidhjes ligjore për realizimin e së drejtës për racion të subvencionuar të studentëve, e cila ndër...

MASH: Materiali për provimin e maturës shtetërore është i përshtatshëm për procesin edukativo-arsimor të nxënësve që janë maturantë këtë vit

MASH: Materiali për provimin e maturës shtetërore është i përshtatshëm për procesin edukativo-arsimor të nxënësve që janë maturantë këtë vit

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se materiali për dhënien e provimit të maturës shtetërore në vitin shkollor 2022-2023 është i përshtatshëm për zhvillimet në shkolla në të gjithë periudhën e kaluar të arsimit të kësaj gjenerate të maturantëve.

Tre shkolla dhe një kopsht në Komunën e Çairit do të marrin fotovoltaikë

Tre shkolla dhe një kopsht në Komunën e Çairit do të marrin fotovoltaikë

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Risto Penov dhe kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu, sot nënshkruan marrëveshje për bashkëfinancim të projektit për efikasitet energjetik në kuadër të programit IPA të Bashkimit Evropian, me të cilin tre shkolla dhe një kopsht...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.