Category: Arsim

Post
Përfundon viti shkollor për nxënësit e shkollave të mesme, filloristët do të kenë mësim deri më 17 qershor

Përfundon viti shkollor për nxënësit e shkollave të mesme, filloristët do të kenë mësim deri më 17 qershor

Viti shkollor 2023/2024 ka përfunduar për nxënësit e shkollave të mesme, ndërsa nxënësit e shkollave fillore konform me vendimin vjetor për organizimin e mësimit deri në pushimin veror kanë edhe një javë pune. Përfundimi i vitit shkollor më 17 qershor është caktuar për të gjithë nxënësit, por Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) i doli...

Post
Ka filluar regjistrimi i nxënësve në klasën e parë për vitin e ardhshëm shkollor 2024-2025 në ShMP “Jahja Kemal”

Ka filluar regjistrimi i nxënësve në klasën e parë për vitin e ardhshëm shkollor 2024-2025 në ShMP “Jahja Kemal”

Ka filluar regjistrimi i nxënësve të klasave të para për vitin shkollor 2024-2025 në programin pilot në “Jahja Kemal”. Mësimi realizohet sipas plan programit për shkollat fillore të përgatitura nga Biroja për zhvillimin e arsimit dhe të përcaktuara nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Paralelet janë në gjuhë shqipe dhe maqedonase, mësimi realizohet me ndihmën...