Kovaçevski: Koalicioni është stabil, nuk ka rrezik për humbjen e shumicës në Kuvend

Kovaçevski: Koalicioni është stabil, nuk ka rrezik për humbjen e shumicës në Kuvend

Kryeministrit Dimitar Kovaçevski në një prononcim për media sot deklaroi se koalicioni është stabil dhe nuk ka kurrfarë rreziku për humbjen e shumicë në Kuvend.

“Koalicioni është stabil. Nuk ka kurrfarë rreziku për humbjen e shumicës në Kuvend”, tha Dimitar Kovaçevski, kryeministër.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.