Spasovski: Ka mundësi të kemi orë policore nëse ka rritje të rasteve

Spasovski: Ka mundësi të kemi orë policore nëse ka rritje të rasteve

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot se deri tani nuk është propozuar ndonjë masë kufizuese si ora policore apo mbyllja e shtetit, por këto masa qëndrojnë si opsion për periudhën e ardhshme.

Makinat me targa të huaja do te regjistrohen me gjysëm çmimi

Makinat me targa të huaja do te regjistrohen me gjysëm çmimi

Shpenzimet për regjistrimin e automjeteve me targa të huaja zvogëlohen për 50%.

Propozim-buxheti për vitin 2021 në debat kuvendor

Propozim-buxheti për vitin 2021 në debat kuvendor

Në Maqedoninë e Veriut debati kuvendor rreth Propozim-buxhetit për vitin e ardhshëm fillon prej sot në Komisionin amë për financim dhe buxhet.

E diela ditë jo pune, Shahpaska: Presim përgjigje edhe nga ministritë e tjera

E diela ditë jo pune, Shahpaska: Presim përgjigje edhe nga ministritë e tjera

Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska ka kërkuar nga kolegët e saj gjegjësisht nga ministritë e tjera si ajo e ekonomisë, Ministrisë për Transport dhe Lidhje si dhe Ministrisë së Shoqërisë Informatike që në afat prej 7 ditëve...

Prokuroria propozon gjoba për shkelësit e masave anti-Covid

Prokuroria propozon gjoba për shkelësit e masave anti-Covid

Prokuroria Themelore Publike Shkup ka parashtruar propozime për shqiptimin e urdhër-dënimeve për tre persona fizik dhe një person juridik. Mosveprim në pajtim me rekomandimet shëndetësore gjatë kohës së pandemisë, që është e dënueshme në bazë të Nenit 206 të Kodit...

Spasovski: Gjendja e krizës nuk do të ndryshojë plotësisht jetën e qytetarëve

Spasovski: Gjendja e krizës nuk do të ndryshojë plotësisht jetën e qytetarëve

Gjendja e krizës u shpall për shkak ndërhyrjes në ballafaqimin me krizën, theksoi Ministri i Brendshëm Olive Spasovski.

Ilaçi Favipivir nga kjo javë do të jetë në barnatore

Ilaçi Favipivir nga kjo javë do të jetë në barnatore

Ilaçi Favira apo Favimol, me emrin gjenerik Favipivir do të jenë në dispozicion në barnatore të Maqedonisë këtë javë, pasi Agjencia e Ilaçeve dhe Pajisjeve Mjekësore miratoi importin dhe disponueshmërinë për trajtimin e pacientëve.

Ambasadorja e SHBA-ve, Bërns uron shqiptarët për Ditën e Alfabetit

Ambasadorja e SHBA-ve, Bërns uron shqiptarët për Ditën e Alfabetit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vazhdojnë të mbështesin diversitetin kulturor dhe historik të Maqedonisë së Veriut, si bazë e fortë për progres të ri të vendit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni