Koha për të dëgjuar shpirtin: Tre Muajt

Koha për të dëgjuar shpirtin: Tre Muajt

Çfarë na këshilloni për të përjetuar entuziazmin e tre muajve të bekuar si dhe për të përfituar maksimalisht nga atmosfera shpirtërore e tyre?

Edhe njëherë njësim dhe bashkim

Edhe njëherë njësim dhe bashkim

Profeti ynë i nderuar (s.a.s.) është shprehur se lutja që ka bërë vazhdimisht për umetin e Tij, që atij të mos i ndodhë asnjë fatkeqësi gjithëpërfshirëse dhe të mos mbetet asnjëherë nën sundimin e të tjerëve, iu pranua, kurse lutja...

Lëvizja “Hizmet” dhe pretendimet për depërtim brenda shtetit

Lëvizja “Hizmet” dhe pretendimet për depërtim brenda shtetit

Për Lëvizjen “Hizmet” janë hedhur shumë akuza, ku ajo akuzohet se “ka depërtuar brenda shtetit”, apo “se ka kapur shtetin”.

Mundësitë materiale dhe kriteri në planifikimin e të ardhmes

Mundësitë materiale dhe kriteri në planifikimin e të ardhmes

Profeti ynë i nderuar ka këshilluar që në këtë botë të jetojmë si të huaj, ose si një kalimtar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.