Kabil Sulejmani: My3DHome Është Një Risi Për Vendin Tonë

Kabil Sulejmani: My3DHome Është Një Risi Për Vendin Tonë

ZBUKURONI SHTËPITË TUAJA ME TAVANE 3 DIMENSIONALE-MY3D-HOME

Finalizimi I Listës Votuese Pas Përfundimit Të Kontrollit Në Terren

Finalizimi I Listës Votuese Pas Përfundimit Të Kontrollit Në Terren

Intervistë me zëvendës kryetarin e Komisionit Shtetërorë Zgjedhorë, Rexhep Prekopuca

Sistemi bankar me participim (pa kamatë) një sistem që është në rritje e sipër

Sistemi bankar me participim (pa kamatë) një sistem që është në rritje e sipër

Prof. Dr. Ismail Ozsoj është Dekani i Fakultetit të Shkencave për Menaxhim dhe Financim në Universitetin Fatih të Turqisë.

Prioritet i ministrisë mbetet ruajtja e ambientit dhe ndërtimi i stacioneve të filtrimit

Prioritetet e ministrisë mbeten ruajtja e ambientit dhe ndërtimi i stacioneve të filtrimit

Intervistë me ish ministrinë e Ekologjisë, Nurhan Izairi

Jugohromit iu vazhdua leja edhe  për dy vite, por me kusht që çdo 6 muaj të avancon vënien e filtrave, mirëpo sot e kësaj dite ata nuk i janë përmbajtur vendimit të...

MIBA Vazhdon Aktivitetet me Rritëm të Lartë

MIBA Vazhdon Aktivitetet me Rritëm të Lartë

Në organizim të Odës Ekonomike të Sipërmarrësve dhe të Biznesmenëve të Maqedonisë (MIBA), në Shkup, u mbajt një seminar ku tregohej dallimi mes sistemit bankarë tradicional me sistemin me participim.

Hotel Scardus Synonim i Qendrës Turistike “Kodra e Diellit”

Hotel Scardus Synonim i Qendrës Turistike “Kodra e Diellit”

Malësia e Sharrit është një bukuri e rrallë që do ta dëshironte çdo shtet ta kishte nën kufijtë e saj. Malet dhe kodrat e saj janë në një reliev shumë interesant dhe atraktiv.

Neptun me cilësinë dhe garancën që ofron çdo herë do jetë në anën e klientëve

Neptun me cilësinë dhe garancën që ofron çdo herë do jetë në anën e klientëve

NEPTUN me produkte elektronike mbulon 90% të tregut të Maqedonisë

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni